0615454040 Prodaja i Komercijala  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte kompaniju

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika VICOODA Forehead Thermometer LCD Display,

     


VICOODA Forehead Thermometer LCD Display,


VICOODA Forehead Thermometer LCD Display,

LED DISPLAI 1S BRZO MERENJE TEMPERATURE - VICOODA termometar na čelu pomoću pametnog čipa automatski se kalibrira za brže i tačnije očitavanje. Infracrveni senzor spekularne refleksije visoke preciznosti, koji smanjuje spoljne smetnje na tačno merenje, tačnost je ± 0,1 ° C.
INTELIGENTNI VISOKI / NISKI TEMPERATURNI REMINDER - Alarm za temperaturu: automatski se postavlja u skladu sa normalnim temperaturnim rasponom osobe. kada se prekorači automatski postavljena visoka temperatura, oglasiće se zvučni signal. Hi Alarm: Kada temperatura pređe temperaturu okruženja za upotrebu, biće prikazano 'Hi', a zvučni signal će se oglasiti dva puta.

Jednostavno za upotrebu, bez direktnog dodira sa kožom, temperatura se može meriti na čelu, ušima, pazuhu, trbuhu, rukama itd. 1-3 cm od kože, a zatim pritisnite dugme za merenje, merenje temperature je završeno Automatsko isključivanje unutar 30-ih kada se ne koristi.
MULTIFUNCTION MODE - Režim temperature tela i režim temperature objekta. U režimu telesne temperature uvek obratite pažnju na promene temperature bebe, a mama je sigurnija. U režimu temperature objekta, pritisnite dugme za merenje kako biste bili u toku sa temperaturom hrane, temperaturom vode, temperaturom mleka kako biste svojoj bebi omogućili intimniju negu, a mama je bezbrižnija.

2.Godine garancije.

0615454040 Prodaja i Komercijala - Poručivanje telefonom
9h-20h, Poslovvni racun-Zber banka broj poslovnog racuna, RSD-285-2291050000499-50 EURO-285-201604000873537.Informacije o proizvodu


Kategorija: Infracrveni Termometri


  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?