0615454040 Prodaja i Komercijala  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte kompaniju

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika VGO - Bolnicki Robot Telemedicina Kardiologija, More hospitals are using automated machines

     


VGO - Bolnicki Robot Telemedicina Kardiologija, More hospitals are using automated machines
VGO Robot Telemedicina

More hospitals are using automated machines

Sve veći broj bolnica postavlja robote koji automatiziraju jednostavne operativne zadatke ili pružaju nove načine liječnika za interakciju s pacijentima izvan kreveta.

Pružatelji zdravstvene zaštite kažu da roboti - ili strojevi s različitim vrstama i stupnjevima robotske automatizacije - mogu pomoći u smanjenju troškova, učinkovitosti rada i poslužiti kao marketinško sredstvo za pozicioniranje bolnica kao ranih usvajanja vrhunske tehnologije.

Predsjednik i izvršni direktor InTouch Health Yulun Wang rekao je da "očekuje da će većina bolnica imati takvu vrstu tehnologije" u naredne tri do pet godina. Međutim, usvajanje zahtjeva da bolnice rješavaju utjecaj na svoj tradicionalni tijek rada i mogu postaviti dodatna pitanja o naknadi troškova i povećanoj interakciji između pružatelja usluga.

Industrija zdravstva sporo se kreće prema robotiziranju, čak i kad su ostale industrije napredovale s usvajanjem. No, kako sve više pružatelja usluga traži nove načine smanjenja troškova i poboljšanja učinkovitosti, neki alati za automatizaciju i telemedicinu mogu pomoći. "Još smo u tako ranoj fazi da smislimo stvari", rekao je Whela,.


0615454040 Prodaja i Komercijala - Poručivanje telefonom
9h-20h, Poslovvni racun-Zber banka broj poslovnog racuna, RSD-285-2291050000499-50 EURO-285-201604000873537.Informacije o proizvodu


Kategorija: Medical Robots- Japan


  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?