0615454040 Prodaja i Komercijala  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte kompaniju

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika ReliefCare Digital Forehead and Ear Infrared Thermometer

     


ReliefCare Digital Forehead and Ear Infrared Thermometer

SKU: KP14ReliefCare Digital Forehead and Ear Infrared Thermometer

Digitalni infracrveni termometar na čelu i uhu, dvostruki termometar sa alarmnom temperaturom - tačni termometri za brzo očitavanje temperature za bebe i novorođenčad..

DUAL MODE THERMOMETER - digitalni termometar za uho za čelo za decu ima dvostruku karakteristiku i lako se može menjati - čelo ili uho. Jednom kada skinete poklopac sonde, prekidači termometra za bebe automatski mere uho.
NEKONTAKTNI TOČNI TERMOMETRI - Senzor infracrvenog termometra olakšava očitavanje temperature dece ili odraslih čak i dok spavaju, koristeći režim prigušavanja zvuka.
BABI THERMOMETER SA FERER ALARM AND MEMORI - najnoviji pametni čip tačno očitava u samo sekundu, čuva poslednjih 25 očitanja, a LCD ekran prikazuje 3 boje i zvučne uzorke, što ukazuje na temperaturu od normalne do groznice.

NAJBOLJE ZA DECU I ODRASLE - lagan za čitanje noću sa pozadinskim osvetljenjem, termometar za temperaturu može da meri i temperaturu u prostoriji, vodu u kupatilu i temperaturu u bocama.
100% POVRATAK NOVCA - 3 GODINE GARANCIJE - dečiji termometar dolazi sa 2 AAA baterije, tako da je spreman za upotrebu odmah! Pritisnite dugme za meru i dobićete brzi rezultat na ekranu. Obavestite nas kada otkrijete bilo koji problem!.

Garancija 2. godine.

0615454040 Prodaja i Komercijala - Poručivanje telefonom
9h-20h, Poslovvni racun-Zber banka broj poslovnog racuna, RSD-285-2291050000499-50 EURO-285-201604000873537.Informacije o proizvodu


Kategorija: Infracrveni Termometri

Kod proizvoda - SKU: KP14


  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?