0615454040 Prodaja i Komercijala  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte kompaniju

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika Rang i Dale: Farmakologija, 8. izdanje

     


Rang i Dale: Farmakologija, 8. izdanje

SKU: RD1

Cena:  4.900,00 RSD

Ograničene zalihe

troškovi isporuke nisu uključeni


Rang i Dale: Farmakologija, 8. izdanje


H. P. Rang

J. M. Ritter

R. J. Flower

G. Henderson

ISBN 9788674785010


Godina Izdanja 2019


Izdavač Data Status

Već 25 godina udžbenik Rang i Dale: Farmakologija predstavlja bazu najbitnijih osnovnih i stručnih informacija za studente i zdravstvene radnike širom sveta. Autori H. P. Rang, J. M. Riter, R. J. Flauer i G. Henderson, potrudili su se da i osmo izdanje ovog sveobuhvatnog teksta, koji se lako čita, nastavi tradiciju izvrsnosti tako što pruža nove sadržaje u vezi sa lekovima koji utiču na kožu.

Ukupna organizacija knjige je zadržana i odražava uverenje autora da delovanje leka treba shvatiti ne samo kao puki opis efekata pojedinačnih lekova i njihove primene već kao hemijsku intervenciju koja ometa mrežu hemijske i ćelijske signalizacije, koja je u funkciji svakog živog organizma. Sva poglavlja su ažurirana, detaljnije su obrađene teme vezane za receptore o pristrasnom agonizmu, alosteričnoj modulaciji i desenzibilizaciji, uveden je dodatni materijal o lekovima za poboljšanje kognicije i dodato je novo poglavlje o farmakologiji kože.

 

Udžbenik obezbeđuje dobru osnovu ne samo budućim lekarima već i naučnicima koji će steći nova saznanja o delovanju lekova.

 

• Ponađite sve bitne informacije u vezi sa farmakologijom na jednom mestu!

• Napredujte u sticanju znanja iz svih oblasti farmakologije, počevši od molekularnog razumevanja receptora i dejstva lekova, do kliničkih testiranja određenih vrsta lekova.

• Brzo pronađite sve bitne informacije pomoću specifičnog dizajna stranica koji omogućava lako snalaženje kroz sadržaj.

• Uspešno savladajte kompleksne termine i koncepte uz Ključne informacije, Kliničku upotrebu i ilustracije u punom koloru.0615454040 Prodaja i Komercijala - Poručivanje telefonom
9h-20h, Poslovvni racun-Zber banka broj poslovnog racuna, RSD-285-2291050000499-50 EURO-285-201604000873537.Informacije o proizvodu


Kategorija: Medici.knjige za lekare

Kod proizvoda - SKU: RD1


  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?