0615454040 Prodaja i Komercijala  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte kompaniju

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika Physio-Control LIFEPAK Express

     


Physio-Control LIFEPAK Express


Physio-Control LIFEPAK Express

LIFEPAK Express je još jedan Physio-Control AED koji sadrži neke od najboljih elemenata LIFEPAK CR Plus, dok ostaje unutar budžeta za kupce koji se trebaju brinuti o ceni.

Napravljen od strane jednog od svetskih lidera u EMS tehnologiji, svaki LIFEPAK Ekpress sadrži petogodišnju garanciju proizvođača. Iako je budžetski usmjeren, on ne štedi na sigurnosnim karakteristikama. U stvari, raspoloživi poluautomatski model sadrži 360 Joula energije defibrilacije, koja se daje samo po potrebi.

Takođe ne košta mnogo za održavanje LIFEPAK Ekpress AED,  stedi i u  novcu i u vremenu. Istovremena zamena i jastučića i baterijskog kompleta olakšava pamćenje tako da ste uvek spremni tokom hitne pomoći za iznenadni kardijalnu intervenciju. Pored toga, patentirani Kuik-Combo konektori za podloge omogućuju hitnim situacijama da prebace jastučiće sa vašeg AED uređaja na njihov LIFEPAK ALS monitor. U hitnim slučajevima gde sekunde mogu značiti razliku u pozitivnom ishodu, to je važno.

0615454040 Prodaja i Komercijala - Poručivanje telefonom
9h-20h, Poslovvni racun-Zber banka broj poslovnog racuna, RSD-285-2291050000499-50 EURO-285-201604000873537.Informacije o proizvodu


Kategorija: Oprem za Otvar.Ordinac.


  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?