0615454040 Prodaja i Komercijala  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte kompaniju

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika Minato Medical Science Japan , “Super Truck ST-3

     


Minato Medical Science Japan , “Super Truck ST-3

Јединствена метода нагињања Минато Медицал Сциенце, „метода округлог нагиба“, смањује анксиозност пацијената током лечења. Поред тога, могу се одабрати четири начина вуче и лечење у складу са пацијентовим симптомима постало је могуће.

Активни аутоматски прекидачки уређај за вучу Минато Медицал Сциенце осмишљен је да ефикасно изводи вучну терапију усвајањем облика седишта који Отоману лако може добити држање које је погодно за лечење и клизну функцију. Је. Оригинална метода округлог нагиба Минато Медицал Сциенце њежно нагиње круг. Смањењем покрета главе пружа осећај олакшања за пацијента који се лечи и истовремено пружа удобност лаганог примене третмана вуче у лежишту. Додавањем начина рада за вучу могуће је изабрати режим у складу са симптомом, побољшати оперативност побољшавањем управљачке плоче и смањити инсталациони простор.


Серија Супер Труцк СТ-3 користи метод округлог нагиба. Кретање круга лагано се нагиње, пружајући пацијенту осећај сигурности. То је облик који је настао из тежње за комфором и правилним третманом како би лагано примио лумбалну и цервикалну тракцију у лежиште.


Поред нормалног режима, могу се изабрати и четири режима: „спор режим“, „корак корак“ и „режим ЦСТ“, који омогућавају лечење у складу са пацијентовим стањем. Поред тога, усвојен је „механизам за споро заустављање и покретање“ да се елиминишу нагле промене брзине вуче при преласку из начина вуче у континуирани режим или током поновног вучења у непрекидном режиму.


Интуитивна контролна табла

На управљачкој табли се користи течни кристални додирни панел. На први поглед можете проверити силу вуче и разне поставке. Вриједности подешавања могу се лако унијети и промијенити.Поред нормалног режима, могу се изабрати и четири режима: „спор режим“, „корак корак“ и „режим ЦСТ“, који омогућавају лечење у складу са пацијентовим стањем. Поред тога, усвојен је „механизам за споро заустављање и покретање“ да се елиминишу нагле промене брзине вуче при преласку из начина вуче у континуирани режим или током поновног вучења у непрекидном режиму.


Оригинална метода округлог нагиба Минато Медицал Сциенце-а остварила је уштеду простора од 330 мм у односу на претходни модел. Поред тога, пошто нема потребе да се простор уруши на леђа током рада, степен слободе у распореду је већи него код класичних модела.

0615454040 Prodaja i Komercijala - Poručivanje telefonom
9h-20h, Poslovvni racun-Zber banka broj poslovnog racuna, RSD-285-2291050000499-50 EURO-285-201604000873537.Informacije o proizvodu


Kategorija: Sklopivi stolovi za pregl.


  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?